Blog

HOT STONES MASSAGE

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΠΛΑΤΗΣ – Μια μοναδική Εμπειρία

Η συνεδρία αυτή είναι μια πραγματική απόλαυση!

Κύριος στόχος της είναι η ανακούφιση από μυϊκές εντάσεις και πόνους κυρίως στην πλάτη.

Η Συνεδρία έχει διάρκεια 45' και ξεκινάει με:

Thai Massage στις Ενεργειακές γραμμές Sen Lines στην πλάτη, ακολουθεί Μάλαξη με Θεραπευτικά Αιθέρια Έλαια και Ζεστές Πέτρες- Hot Stones, στην συνέχεια εφαρμόζεται Θεραπεία Δόνησης των Μυών σε όλο τον κορμό, τους γλουτούς, τα πόδια και τα χέρια και η συνεδρία ολοκληρώνεται με Ηχοθεραπεία.

Ποια είναι η λειτουργία των καναλιών Sen;

Τα Ενεργειακά κανάλια Sen διευθύνουν την ενέργεια της ζωής. Η ροή της ενέργειας διαχέεται μέσω αυτών ελεύθερα όταν είστε υγιείς. Όταν η φυσική ροή εμποδίζεται εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα και κάποια στιγμή μπορεί να εκδηλωθεί κάποια ασθένεια. Το Thai Massage στις Ενεργειακές γραμμές στην πλάτη - Sen Lines βοηθάει στην απομάκρυνση των εμποδίων, βελτιώνει την ροή της ενέργειας στο σώμα, ενεργοποιεί τον μηχανισμό επούλωσης του σώματος και προσφέρει γενικότερη ευεξία.

Μάλαξη με θεραπευτικά αιθέρια έλαια για τον πόνο & Ζεστές Πέτρες- Hot Stones, 

Η Θεραπευτική Μάλαξη γίνεται με λάδι άρνικας εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια που βοηθούν στην αντιμετώπιση του πόνου και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Οι Ζεστές Πέτρες χαλαρώνουν τους μύες, απαλύνουν τον πόνο και βοηθούν την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Ο συνδυασμός αυτός διεγείρει το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και εσωτερικής ηρεμίας.

Θεραπεία Δόνησης Μυών

Η θεραπεία Δόνησης των μυών συμβάλλει στη μείωση του πόνου και της φλεγμονής, στην προώθηση της ανοσολογικής απόκρισης και στη βελτίωση της δύναμης και της ευελιξίας των αρθρώσεων. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων είναι και η μείωση της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης. Όταν οι δονήσεις μεταδίδονται στο σώμα οι μύες συστέλλονται και χαλαρώνουν. Η εμπειρία είναι ιδιαίτερα ανακουφιστική και χαλαρωτική.

Ηχοθεραπεία

Η Ηχοθεραπεία λειτουργεί με τις πιο λεπτές ενέργειες του σώματος. Έχει ευεργετική δράση στο νευρικό σύστημα, στους ιστούς , τον νου και την ψυχή σας. Υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο την εσωτερική επικοινωνία που όλοι μας χρειαζόμαστε τόσο πολύ στις μέρες μας.

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.