Είπανε για εμένα Κριτικές

Σας ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σας πάνω στα αποτελέσματα των συνεδριών μας. Είναι σημαντικό για μένα που μοιράζεστε την αλλαγή που νιώσατε και την όλη εμπειρία που είχατε. Αισθάνομαι ότι προσφέρω κάτι που ομορφαίνει την ζωή σας και αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά.
Σοφία, Ψυχικό
Σοφία, Ψυχικό
Αγαπητή Ελένη, Εξ' αρχής αισθάνθηκα αισιοδοξία. Μετά από την τρίτη συνεδρία τα γόνατά μου πονούσαν λιγότερο και μετά την σημερινή η αισιοδοξία μου είναι μεγαλύτερη. Αισθάνομαι χαλαρή και ήρεμη. Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα και εύχομαι να μπορέσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σου και να συνεχίσω τις θεραπείες μου.
Μαρία, Πειραιάς
Μαρία, Πειραιάς
Ελένη μου, κάθε φορά στον χώρο σου ηρεμώ, χαλαρώνω, αναζωογονούμε, γεμίζω τις μπαταρίες μου. Είναι το καταφύγιο μου από το άγχος της ζωής. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις προσφέρει σωματικά και ψυχικά και συνεχίζεις με τόση αγάπη και επαγγελματισμό. Να είσαι πάντα καλά να μας φροντίζεις γιατί σε χρειαζόμαστε.
Νίκη
Νίκη
Η Ηχοθεραπεία σήμερα ήταν κάτι που είχα απόλυτη ανάγκη. Ήρθα πολύ πεσμένη (αισθάνομαι ότι είχα πολλή λάσπη μαζέψει που έπρεπε να καθαριστεί) και το πέτυχε! Η εμπειρία με τον νέο τρόπο αναπνοής πολύ απελευθερωτική και σωτήρια. Φεύγω γεμάτη, χαλαρωμένη και πεντακάθαρη. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου
Λάμπης, Παπάγου
Λάμπης, Παπάγου
Κυρία Ελένη, Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός γιατί κοντά σας ανακάλυψα έναν εντελώς άγνωστο κόσμο για μένα, αυτόν της ολιστικής προσέγγισης και θεραπείας. Και αυτό, διότι, μέσα από την αγάπη και το μεράκι γι'αυτό που κάνετε - και το κάνετε πραγματικά καλά με άριστης ποιότητας μηχανήματα, μεθόδους και τεχνικές - μπόρεσα να αντιληφθώ και να νιώσω με ανακούφιση τα ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα και την ψυχή μου. Σας ευχαριστώ πολύ για την φροντίδα που μου προσφέρετε, για τις συμβουλές που μου δίνετε με τόση αγάπη και ανιδιοτέλεια που πέραν των άλλων δείχνει και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας. Συνεχίστε έτσι!!!!
Αγγελική, Παπάγου
Αγγελική, Παπάγου
Ελένη μου, Είμαι πολύ ευγνώμων που σε γνώρισα & με βοήθησες τόσο πολύ. Ο επαγγελματισμός σου, η αγάπη σου για αυτό που προσφέρεις σε κάθε θεραπεία μας με έκανε να αισθάνομαι όλο και καλύτερα. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια με τις θεραπείες σου, όποτε τις χρειαζόμουν πέρασαν όλοι οι πόνοι και οι ενοχλήσεις που είχα και υπέφερα. Τι να πρωτοπώ η ρεφλεξολογία, ο ηλεκτροβελονισμός, το QEC, όλες είναι υπέροχες θεραπείες. Σου εύχομαι ότι καλύτερο να έχεις πάντα στην ζωή σου και να βοηθάς όλο τον κόσμο!! Ο Θεός να σε ευλογεί και να σου δίνει δύναμη & υπομονή, χαρά & σοφία.
Φλώρα, Χαλάνδρι
Φλώρα, Χαλάνδρι
Πριν 10 χρόνια ξεκίνησα ρεφλεξολογία με την κυρία Ελένη Αστεριάδη γιατί είχα φοβερούς πόνους στα πόδια μου λόγω καθημερινής ορθοστασίας στο επάγγελμά μου. Αισθάνθηκα ιδιαίτερη αγγαλίαση γιατί ένιωσα ανάλαφρα τα πόδια μου από την πρώτη συνεδρία. Ακολούθησα το πρόγραμμα και είμαι ευγνώμων γιατί δεν πονάω πια. Συντηρώ το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όταν παρουσίασα πόνους στους καρπούς μου και διαγνώστηκα με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ακολούθησα ηλεκτροβελονισμό και ωτοθεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχω κάνει λεμφική μάλαξη λόγω κατακρατήσεων, ηχοθεραπεία και Αmma Tuning. Τα αποτελέσματα που είδα από όλες αυτές τις θεραπείες ήταν θεαματικά. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα ότι θα μου έκαναν τόσο πολύ καλό. Ένα μεγάλο μπράβο στην κυρία Αστεριάδη που προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες.
Αλεξάνδρα, Άγιος Στέφανος
Αλεξάνδρα, Άγιος Στέφανος
Ελένη μου, Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα. Έμαθα πάρα πολλά από εσένα. Οι θεραπείες σου όλες με βοήθησαν να ισορροπήσω ενεργειακά και να προχωρήσω στο μονοπάτι της εξέλιξής μου. Μου έδωσαν επίσης ευεξία και ηρεμία. Σου εύχομαι να είσαι καλά και να βοηθάς τον κόσμο!
Αμαλία, Γουδί
Αμαλία, Γουδί
Υπέροχη αίσθηση ηρεμίας και αγαλλίασης! Ο συντονισμός των αισθήσεων σ'ολόκληρο το σώμα μου είναι απτός. Ελένη μου, σε ευχαριστώ πολύ για την σημερινή εμπερία στην ηχοθεραπεία μας.
Ιωάννα, Χολαργός
Ιωάννα, Χολαργός
Θέλω να αναφέρω, σχετικά για την Κα Ελένη Αστεριάδη. Την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Με βοήθησε πολύ σε μία περίοδο της ζωής μου, που είχα πολύ άγχος και αϋπνίες. Με βοήθησε ψυχολογικά και σωματικά με διαπασών, ρεφλεξολογία και με πολύ ωραίες συζητήσεις. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και μεταδίδει ηρεμία στον συνομιλητή της. Την ευχαριστώ και την ευγνωμονώ.
Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.