Αποποίηση Ευθυνών

Οι ολιστικοί επαγγελματίες υγείας ΔΕΝ είναι Ιατροί (MDs). Οι ολιστικοί επαγγελματίες υγείας είναι εκπαιδευμένοι ειδικοί που χρησιμοποιούν μη επεμβατικές ολιστικές πρακτικές για να δημιουργήσουν ένα υγιές περιβάλλον για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Δεν διαγιγνώσκουν, ή θεραπεύουν ασθένειες. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, επείγουσα ιατρική περίθαλψη ή μια γενική ερώτηση υγείας, σας συνιστώ να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Οι συνεδρίες που παρέχονται έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα, και όχι αντικατάσταση της τακτικής ιατρικής περίθαλψης. Οι πληροφορίες στον ιστότοπό αυτο δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως ιατρική συμβουλή.

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.