Ολιστική Θεραπεία

Ο απώτερος στόχος της Ολιστικής Θεραπείας είναι να ευθυγραμμιστούν το σώμα, το μυαλό και η ψυχή, για να απολαμβάνει το άτομο μια πιο ευτυχισμένη, πιο υγιή και πιο ισορροπημένη ζωή.
Χρησιμοποιώ πληθώρα θεραπευτικών τεχνικών ώστε ο θεραπευόμενος μέσα σε μια συνεδρία να έχει εμπειρία συνδυασμού θεραπειών. Αυτές προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του την κάθε δεδομένη στιγμή και με τον τρόπο αυτό το πρόβλημά του αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.