Blog

Quantum Energy Coaching

Quantum Energy Coaching

Το Quantum Energy Coaching είναι ένα απλό και βαθιά αποτελεσματικό εργαλείο Coaching, το οποίο αναπτύχθηκε από την Dr. Melanie Salmon και στοχεύει στην αλλαγή των αυτο-περιοριστικών πεποιθήσεων στο υποσυνείδητο επίπεδο.

Σύμφωνα με την Dr. Salmon:

«Δεν ζούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, υλοποιούμε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις μας. Με το QEC, έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τις αλλάζουμε μόνιμα στο υποσυνείδητο επίπεδο – που μας ελευθερώνετε, ώστε να ευθυγραμμίζεται με τους συνειδητούς στόχους μας».

 • Το QEC αντιμετωπίζει το θέμα στην ρίζα του – την υποκειμενική πεποίθηση
 • Ο στόχος του QEC είναι να εγκαταστήσει νέες θετικές - επιβεβαιωτικές πεποιθήσεις στο υποσυνείδητο επίπεδο
 • Χωρίς περιορισμούς, το QEC ανοίγει την πόρτα στην ζωή που θέλουμε να ζήσουμε

Το QEC είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που ενσωματώνει στον πυρήνα της: την Ψυχοθεραπεία Gestalt, την εργασία του Bruce Lipton και το πεδίο της Επιγενετικής, το PSYCH-K, την θεραπευτική διαδικασία των εγκεφαλικών κυμάτων ΓΑΜΜΑ, την δύναμη της Καρδιακής Συνοχής που διδάσκεται στο HeartMath Institute στην Καλιφόρνια, την κατανόηση της Κβαντικής φυσικής, και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Νευρολογίας και της Νευροεπιστήμης.

Το QEC σας επιτρέπει να ανανεώσετε και να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό σας και αυτό τείνει να επιτευχθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το QEC είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για τη θεραπεία του τραύματος και την αλλαγή των μακροχρόνιων περιοριστικών πεποιθήσεων στο υποσυνείδητο επίπεδο του νου.

Η διαδικασία είναι απλή, αβίαστη, απολύτως ασφαλής και σύντομη ανεξάρτητα από το πόσο καιρό υπάρχουν τα διάφορα θέματα που σας απασχολούν.

Μαζί θα συνεργαστούμε για να επιλέξετε νέα μοτίβα σκέψης και πεποιθήσεις για να αντικαταστήσετε τα αρνητικά όρια. Δεν υπάρχουν μακροχρόνιες συνεδρίες ψυχανάλυσης, ούτε φαρμακευτική αγωγή, ούτε διαλογισμός, ούτε ύπνωση ή μάντρα. Είστε πλήρως συνειδητοί και έχετε τον έλεγχο κάθε στιγμή.

Μόλις εγκατασταθούν, οι νέες πεποιθήσεις είναι μόνιμες και η αλλαγή είναι βαθιά.

Δεν χρειάζεται καν να πιστέψετε στη διαδικασία για να λειτουργήσει, επειδή η ΑΛΛΑΓΗ συμβαίνει στο υποσυνείδητο, παρακάμπτοντας τον ορθολογικό νου.

Σημασία έχει τι πιστεύετε για τον εαυτό σας! Το πιο σημαντικό όμως είναι «ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΑΣ». Γι' αυτό το QEC είναι ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο.

Το QEC σας δίνει τη δυνατότητα να ΑΛΛΑΞΕΤΕ τις αυτο-περιοριστικές πεποιθήσεις για επιβεβαίωση της ζωής και να βαδίσετε ελεύθεροι προς τα εμπρός δίχως περιορισμούς.

Τα τυπικά ζητήματα που εξετάζονται μέσω του QEC περιλαμβάνουν:

 • Αυτοεκτίμηση και αυτοσυγκέντρωση
 • Προσωπική δύναμη και ηγεσία
 • Ζητήματα σχέσεων
 • Νοοτροπία έλλειψης έναντι νοοτροπίας αφθονίας
 • Θλίψη, απώλεια και απελευθέρωση του παρελθόντος
 • Στρες και υπερκόπωση- εξάντληση
 • Φοβίες, διαταραχές πανικού και άγχους
 • Κατάθλιψη
 • Εθισμοί
 • Εικόνα σώματος και αυτο-εικόνα
 • Προβλήματα υγείας
 • Ανάκτηση από τραύμα και PTSD
 • Βελτίωση της δημιουργικότητας και της απόδοσης

Συνδυασμός QEC με Ρεφλεξολογία

Υπάρχει μια θαυμαστή συνέργεια στον συνδυασμό του QEC με την Ρεφλεξολογία, καθώς η Ρεφλεξολογία απελευθερώνει με ασφάλεια την μυϊκή ένταση, καταπραΰνει το νευρικό σύστημα και επιτρέπει στο σώμα σας να επιστρέψει σε κατάσταση ισορροπίας, σε ευθυγράμμιση με τον νου και την ψυχή σας.

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.