Blog

Γνωριμία με τα Αιθέρια Έλαια της Τεχνικής AROMATOUCH

Γνωριμία με τα Αιθέρια Έλαια της Τεχνικής AromaTouch

Για την Διαχείριση του Στρες

Balance Blend: Το ζεστό, ξυλώδες άρωμά του δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας. Στο μείγμα αυτό η Μαύρη Ερυθρελάτη, το Ξύλο Χο, το Λιβάνι, το Μπλε Χαμομήλι συνδυάζονται τέλεια για να προσφέρουν ένα δελεαστικό άρωμα που προάγει την ηρεμία και τη χαλάρωση. Η Μαύρη Ερυθρελάτη, ένα από τα έλαια του Balance, χρησιμοποιείτο από τους ιθαγενείς της Αμερικής για λόγους υγείας και πνευματικής γαλήνης και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα για να φέρει αρμονία στο μυαλό και το σώμα. Το Ξύλο του Ho, το Μπλέ Χαμομήλι μπορούν να απαλύνουν τα αγχώδη συναισθήματα, ενώ το Λιβάνι παρέχει μια γείωση και εξισορροπητική επίδραση στα συναισθήματα. Η εκκίνηση της Τεχνικής AromaTouch με αυτό το μείγμα αιθέριων ελαίων δημιουργεί έναν αρχικό δεσμό γνωριμίας με τον δέκτη.

Λεβάντα: έχει αγαπηθεί για το αδιαμφισβήτητο άρωμα της και τις ηρεμιστικές της ιδιότητες εδώ και χιλιάδες χρόνια. Λόγω της καταπραϋντικής της φύσης, χρησιμοποιείται στην Τεχνική AromaTouch για την απαλλαγή από το στρες της καθημερινότητας και την προώθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας.

Για την Υποστήριξη του Ανοσοποιητικού

Melaleuca-Tea Tree: έχει πάνω από 92 διαφορετικές ενώσεις και απεριόριστες εφαρμογές. H Melaleuca είναι απαραίτητο μέρος της Τεχνικής AromaTouch για το δροσιστικό αποτέλεσμα που προσφέρει κατά την εφαρμογή της και τις καθαριστικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες. Προάγει το αίσθημα καθαρής αναπνοής και υποστηρίζει την υγεία της επιδερμίδας, και γι’ αυτό συμπεριλαμβάνεται στην Τεχνική AromaTouch.

On Guard Blend: είναι ένα μείγμα από Άγριο Πορτοκάλι, Γαρύφαλλο, Κανέλα, Δεντρολίβανο και Ευκάλυπτο με ένα ζεστό, πικάντικο, αναζωογονητικό άρωμα. Είναι γνωστό ως προστατευτικό μείγμα, μπορεί να βοηθήσει στη στήριξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος. Προσφέρει αρωματικά και αντισηπτικά οφέλη και για αυτές του τις ιδιότητες χρησιμοποιείται στην Τεχνική AromaTouch.

Για την Αντιφλεγμονώδη Δράση

AromaTouch Blend: συνδυάζει τα μοναδικά οφέλη των ελαίων Κυπαρισσιού, Μέντας, Μαντζουράνας, Βασιλικού, Γκρέιπφρουτ και Λεβάντας που είναι γνωστό ότι παρέχουν χαλαρωτικά και ανακουφιστικά αποτελέσματα. Αυτό το δημοφιλές μείγμα είναι ένα ζωτικό μέρος της Τεχνικής AromaTouch καθώς προσφέρει μια καταπραϋντική αίσθηση που βοηθάει αποτελεσματικά. Βοηθά το σώμα να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, να απελευθερώσει τη σωματική ένταση και καταπραΰνει τις αρθρώσεις. Το καθαρό, φρέσκο ​​και με τόνους μέντας μείγμα δίνει μια επιπλέον αρωματική ώθηση και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία συναισθημάτων συνολικής ευεξίας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, το AromaTouch έχει την ικανότητα να καταπραΰνει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό φέρνοντας το άτομο σε μια κατάσταση ειλικρίνειας.

Deep Blue: είναι τέλειο για ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά από μια κουραστική μέρα. Η Γωλθερία, η Καμφορά, η Mέντα, το Ylang Ylang, το Μπλέ Χαμομήλι, ο Ελίχρυσος & ο Όσμανθος συνεργάζονται για να καταπραΰνουν και να δροσίσουν. Μετά από πολλές ώρες στον υπολογιστή η εφαρμογή Deep Blue στα δάχτυλα, τους καρπούς, τους ώμους, την πλάτη και τον αυχένα έχει άμεσο αποτέλεσμα που ανακουφίζει από πόνους και φλεγμονές.

Για την Ισορροπία του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος

Άγριο Πορτοκάλι: Λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης από τη φλούδα και απελευθερώνει ένα ιδιαίτερα αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών που τονώνει και αναζωογονεί τον δέκτη προσφέροντας μια δυναμική ώθηση. Διαθέτει διεγερτικές και καθαριστικές ιδιότητες που φρεσκάρουν και τονώνουν σώμα και πνεύμα. Χρησιμοποιείται στην Τεχνική AromaTouch λόγω της ικανότητάς του να ενεργοποιεί και να αναζωογονεί.

Δυόσμος: ένα πολυαγαπημένο αιθέριο έλαιο, παρέχει μυριάδες οφέλη για την υγεία. Το γλυκό, αναζωογονητικό άρωμά του φρεσκάρει, καθαρίζει και τονώνει, καθιστώντας το ιδανικό στο να ανεβάζει τη διάθεση, να αυξάνει την επίγνωση και το αίσθημα της εστίασης. Χρησιμοποιείται στην Τεχνική AromaTouch για τις αναζωογονητικές και τονωτικές του ιδιότητες και την ιδιότητά του να υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.