Ψυχή - Σώμα - Ζυγαριά

Το βιωματικό online course “Ψυχή - Σώμα - Ζυγαριά” είναι ιδανικό για σένα που θέλεις να ισορροπήσεις την όρεξή σου και να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος.

Είναι χαρά μου να σε προσκαλέσω σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης με το νέο μου online πρόγραμμα "ΨΥΧΗ - ΣΩΜΑ - ΖΥΓΑΡΙΑ: Απελευθέρωσε την Εσωτερική σου Δύναμη για να ισορροπήσεις την Όρεξή σου".

Αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι διαρκεί 11 εβδομάδες και αποτελεί μια πρόκληση για όσους επιδιώκουν μια ισορροπημένη ζωή.

Έλα μαζί μου σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, όπου η εξέλιξη γίνεται κοινός προορισμός και η αλλαγή είναι μοναδική σταθερά.

Με προσμονή και χαρά για την αρχή του ταξιδιού μας.

Ελένη Αστεριάδη

Ολιστική Θεραπεύτρια

Απευθύνεται σε σένα αν:


 • βιώνεις καθημερινά στρες & άγχος
 • έχεις παρατηρήσει ότι οι αρνητικές σκέψεις σου επηρεάζουν την υγεία & την ευεξία σου
 • αντιμετωπίζεις έλλειψη ενέργειας
 • δυσκολεύεσαι να ελέγξεις την όρεξή σου
 • παίρνεις εύκολα τα κιλά που έχεις χάσει
 • αγωνίζεσαι να ισορροπήσεις την όρεξή σου καθώς μεγαλώνεις

Απευθύνεται σε σένα αν θέλεις να:


 • απολαμβάνεις ενέργεια από ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής
 • αγαπήσεις το σώμα σου & να νιώθεις ευεξία
 • βελτιώσεις την υγεία σου
 • είσαι πιο δραστήρια/ος
 • φοράς τα ρούχα που αγαπάς και να νιώθεις πιο ελκυστική/ός
 • ανανεώσεις την σχέση σου με το φαγητό
 • διατηρήσεις τα κιλά που έχεις χάσει
 • αποκτήσεις τις δεξιότητες που θα σε συντροφεύουν μια ζωή
 • ακτινοβολείς υγεία & ζωτικότητα εσωτερικά όσο & εξωτερικά

Αποστολή

Μέσα σε 11 εβδομάδες θα μάθεις πως να ενεργοποιείς την εσωτερική σου δύναμη, ώστε να αποπνέεις ηρεμία &, αυτοπεποίθηση σε ένα υγιές σώμα και να εμπνέεις με τις θετικές σου αλλαγές .

Αποτέλεσμα

“Φαντάσου να τρως και να έχεις τον πλήρη έλεγχο της όρεξής σου για όλη σου την ζωή, να απολαμβάνεις κάθε γεύση και να λες με χαρά και υπερηφάνεια στον εαυτό σου: “Μπράβο! τα κατάφερα!”

Bonus Gifts

ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 7ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY-BIRD

Προσωπικό Coaching

Αντιμετώπισε μία από τις πιο σημαντικές σου προκλήσεις σε κάθε ενότητα, με τα εργαλεία του προγράμματος, μέσω προσωπικής επικοινωνίας μαζί μου. Συνολικής αξίας 200€

Ευελιξία & Δύναμη

Εύκολες ασκήσεις διατάσεων που ενισχύουν το εύρος κίνησης, τη σταθερότητα, την ευελιξία σου και υποστηρίζουν τη γενική φυσική σου κατάσταση. Αξίας 59€

Απελευθέρωση μέσω Qi -Gong

Νιώσε το κύμα ενέργειας που προσφέρουν οι ασκήσεις Qi-Gong-μια αρχαία Κινεζική πρακτική που συνδυάζει κίνηση, διαλογισμό και αναπνοή. Yποστηρίζει την διαχείριση του άγχους, την βελτίωση του μεταβολισμού και την συνολική σου ευεξία. Αξίας 97€

Υποστήριξη

Η συμμετοχή σε μια κλειστή ομάδα Facebook προσφέρει έναν ασφαλή τόπο για επικοινωνία και καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος διευκολύνοντας την ανταλλαγή εμπειριών και την υποστήριξη μεταξύ των μελών. Ανεκτίμητης Αξίας!

+SPECIAL BONUS

Quantum Energy Coaching Delight

Γίνε ένας από τους πρώτους 8 που θα δηλώσουν συμμετοχή στο online course “ΨΥΧΗ - ΣΩΜΑ - ΖΥΓΑΡΙΑ” κατά την διάρκεια της προσφοράς των 7 ημερών EARLY BIRD και θα απολαμβάνεις μια προσωπική συνεδρία Quantum Energy Coaching μαζί μου, για κάθε ενότητα στο διάστημα των 11 εβδομάδων του προγράμματος. Το QEC αναπτύχθηκε από την Dr. Melanie Salmon και θα σε βοηθήσει στην αλλαγή των υποσυνείδητων πεποιθήσεών σου για να μεταμορφώσεις την σχέση σου με το φαγητό ξεκλειδώνοντας την ζωή που επιθυμείς. Συνολικής αξίας: 320€.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σε περιμένω να κάνουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι για μια καλύτερη ζωή! Επικοινώνησε μαζί μου στο 6906026014 ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και απόλαυσε όλα τα προνόμια.

Ενέργησε γρήγορα για να είσαι μεταξύ των 8 πρώτων και εξασφάλισε την συμμετοχή σου στο μεταμορφωτικό μας ταξίδι με μόλις 333€ από 420€! και ξεκλείδωσε το αποκλειστικό Super Bonus που σε περιμένει για να αξιοποιήσεις το ταξίδι σου με τον καλύτερο τρόπο.

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.