Ψυχή - Σώμα - Ζυγαριά

Το βιωματικό online course “Ψυχή - Σώμα - Ζυγαριά” είναι ιδανικό για σένα που θέλεις να ισορροπήσεις την όρεξή σου και να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος.

experience

Είναι χαρά μου να σε προσκαλέσω σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης με το νέο μου online πρόγραμμα "ΨΥΧΗ - ΣΩΜΑ - ΖΥΓΑΡΙΑ: Απελευθέρωσε την Εσωτερική σου Δύναμη και Δημιούργησε μια Ισορροπημένη Σχέση με το Φαγητό σου.".

Αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι διαρκεί 5 εβδομάδες και απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν να διαχειρίζονται με επιτυχία την λαχτάρα τους για λιχουδιές/σνακ για να απολαμβάνουν την ζωή που επιθυμούν.

Έλα μαζί μου σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, όπου η εξέλιξη γίνεται κοινός προορισμός και η αλλαγή είναι μοναδική σταθερά.

Με προσμονή και χαρά για την αρχή του ταξιδιού μας.

Ελένη Αστεριάδη

Ολιστική Θεραπεύτρια
Πιστοποιημένη Δημιουργός Προγραμμάτων & Υπηρεσιών με την Experience Formula

Απευθύνεται σε σένα αν:


  • έχεις παρατηρήσει ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου επηρεάζουν την σχέση σου με το φαγητό
  • οι λιχουδιές σε βάζουν σε πειρασμό
  • δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις στα ιδανικά σου κιλά καθώς μεγαλώνεις

Απευθύνεται σε σένα αν θέλεις να:


  • είσαι πιο δραστήρια/ος
  • νιώθεις όμορφα στα ρούχα που αγαπάς
  • ανανεώσεις την σχέση σου με το φαγητό
  • διατηρήσεις τα κιλά που έχεις χάσει
  • αποκτήσεις δεξιότητες που θα σε συντροφεύουν μια ζωή

Αποστολή

Μέσα σε 5 εβδομάδες θα μάθεις να διαχειρίζεσαι την λαχτάρα για λιχουδιές/σνακ με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας απλές και αποτελεσματικές ενεργειακές τεχνικές που θα σε βοηθήσουν καθώς μεγαλώνεις να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις την ζωή που επιθυμείς.

Αποτέλεσμα

Φαντάσου να τρως και να έχεις τον πλήρη έλεγχο της όρεξής σου, να απολαμβάνεις κάθε γεύση και να λες με χαρά και υπερηφάνεια στον εαυτό σου δυνατά: “Μπράβο! Τα κατάφερες!

Bonus Gifts

Προσωπικό Coaching

Αντιμετώπισε μία από τις πιο σημαντικές σου προκλήσεις σε κάθε ενότητα, με τα εργαλεία του προγράμματος “Ψυχή - Σώμα - Ζυγαριά” , μέσω προσωπικής επικοινωνίας μαζί μου, διάρκειας μισής ώρας.
Συνολικής αξίας 100€

Υποστήριξη

Η συμμετοχή σε μια κλειστή ομάδα Facebook προσφέρει έναν ασφαλή τόπο για επικοινωνία και καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος διευκολύνοντας την ανταλλαγή εμπειριών και την υποστήριξη μεταξύ των μελών. Ανεκτίμητης Αξίας!

Εμπειρίες...

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σε περιμένω να κάνουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι για μια καλύτερη ζωή! Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και αν θες πρόσθεσε το τηλέφωνό σου για να επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι'αυτό εξασφάλισε την συμμετοχή σου σύντομα. Συμμετοχή 248€. Θα χαρώ να σε δω στις 6 Απριλίου στην Έναρξη του Προγράμματος!

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.