Blog

ΑΜΜΑ Τuning

ΑΜΜΑ Τuning - Μια άμεση Αντι-Στρες Λύση!

To AMMA είναι το παραδοσιακό ιαπωνικό μασάζ και πρόδρομος του σιάτσου. Πρόκειται για μια ακριβή ακολουθία, που αποτελείται από τεχνικές πίεσης, τεντώματα, κρούσεις και σαρώσεις και έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίσει την ένταση και να χαλαρώσει τους ώμους, την πλάτη, τα χέρια, το κεφάλι και τον αυχένα. Το ΑΜΜΑ ΑSSIS είναι ιδιαιτέρως χαλαρωτικό και αναζωογονητικό. Σκοπός του είναι να διανείμει ενέργεια σε όλο το σώμα από το κέντρο προς τα άκρα ακολουθώντας στην εκτέλεσή του τις κατευθύνσεις των ενεργειακών μεσημβρινών. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους περνούν πολλές ώρες την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή τους, συσσωρεύοντας συχνά επώδυνη ένταση στον αυχένα και την πλάτη.

Από την αγάπη μου για την δράση των Διαπασών-Tuning Forks εμπνεύστηκα και δημιούργησα το AMMA TUNING συνδυάζοντας το AMMA Assis με τις ευεργετικές δονήσεις των Διαπασών-Tuning Forks. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική μέθοδος πρόληψης, χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ενδυνάμωσης που υποστηρίζει την ευεξία του δέκτη αποτελεσματικά από την πρώτη συνεδρία. Λειτουργεί προληπτικά και θωρακίζει τον οργανισμό έναντι των προβλημάτων υγείας που δημιουργεί το άγχος στις μέρες μας. Χρησιμοποιώντας πιέσεις σε βελονιστικά σημεία των μεσημβρινών του σώματος επέρχεται εναρμόνιση και εξισορρόπηση της ενεργειακής ροής. Εφαρμόζεται πάνω από τα ρούχα σε εργονομική καρέκλα. Σε μια συνεδρία ΑΜΜΑ Τuning o δέκτης απολαμβάνει τα οφέλη του «βελονισμού χωρίς βελόνες», ενός χαλαρωτικού και θεραπευτικού massage και μιας συνεδρίας ηχοθεραπείας!

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.