Blog

Τι είναι ο Ηλεκτροβελονισμός

Τι είναι ο Ηλεκτροβελονισμός

Σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική:

  • κάθε λειτουργία του οργανισμού εξαρτάται από την συνεχή ενεργειακή ισορροπία των οργάνων του σώματος
  • της νόσου προηγείται ενεργειακή διαταραχή η οποία δεν μπορεί να διαγνωσθεί σε κλινικό επίπεδο με τις κλασσικές μεθόδους
  • ο πόνος είναι ένδειξη έλλειψης ενέργειας!

Ο Ηλεκτροβελονισμός βασίζεται στην αγωγιμότητα του δέρματος. Στον Ηλεκτροβελονισμό δουλεύουμε με τα περισσότερο ηλεκτρικά αγώγιμα σημεία του δέρματος. Στο PubMed υπάρχουν πάνω από 8500 μελέτες σχετικά με τον Ηλεκτροβελονισμό.

Η διέγερση των κατάλληλων σημείων Ηλεκτροβελονισμού στο σώμα γίνεται με  χαμηλή τάση ρεύματος 10 Hz  που είναι ιδανική για τον άνθρωπο και πολύ αποτελεσματική. Αν και ήπια οδηγεί στην εξισορρόπηση όλων των επιμέρους λειτουργιών του σώματος.

Με την μέθοδο του Ηλεκτροβελονισμού που ακολουθώ προκαλείται τοπική διέγερση βελονιστικών σημείων στο αυτί και το σώμα ή περιοχών στο σώμα χωρίς την εισαγωγή βελόνας. Αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της ενέργειας στην περιοχή εφαρμογής και γενικότερα σε όλο των οργανισμό μέσα από την ενεργειακή σύνδεση των μεσημβρινών.

Ο Ηλεκτροβελονισμός αντιμετωπίζει τον πόνο με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς επέρχεται ταχύτερη επούλωση των ιστών, με ιδιαίτερη δράση σε μυϊκό και νευρικό επίπεδο. 

Η εφαρμογή του Ηλεκτροβελονισμού δεν επιτρέπεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 3o & 6o μήνα και ποτέ στην κοιλιακή περιοχή
  2. Κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας
  3. Όταν υπάρχουν εμφυτεύμενες καρδιακές συσκευές όπως απινιδωτής και βηματοδότης
  4. Σε ασθενείς που πάσχουν από καρδιακή ανεπάρκεια, ή αρρυθμίες
  5. Σε ασθενείς που φέρουν ακουστικά βαρηκοΐας
  6. Σε περιοχές του δέρματος που παρουσιάζουν φλεγμονή ή νεοπλασματική διήθηση
  7. Σε οξεία φάση λοιμωδών νοσημάτων
  8. Ιστορικό εγκεφαλικών επεισοδίων
  9. Υψηλή αρτηριακή πίεση χωρίς θεραπευτική αγωγή
  10. Φλεβική στάση
  11. Δηλητηρίαση
  12. Αδιαθεσία με εμφάνιση πυρετού ή Ιστορικό Ρευματικού πυρετού
  13. Διαβητική νευροπάθεια
  14. Οξεία ηπατίτιδα
  15. Λεμφοίδημα
  16. Με γεμάτο στομάχι
  17. Σε περίπτωση σοβαρής ψυχικής υπερέντασης, μεγάλης οργής και φόβου σε καταστάσεις οξείας ψύχωσης, ή μυϊκής κόπωσης – εξασθενημένα άτομα
Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.