Blog

Rejuvance

Rejuvance

Το πρόσωπο είναι το πρωταρχικό κέντρο της έκφρασης και της επικοινωνίας. Δεν υπάρχει σκέψη ή συναίσθημα που να μην επηρεάζει τους μύες, τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και το νευρικό σύστημα. Οι εκφράσεις του προσώπου αποτυπώνουν το πως νιώθουμε.

Αυτές οι εκφράσεις επιδρούν στην υγιή λειτουργία των μυών και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται κάτω από την εξωτερική στιβάδα του δέρματος.

Το Rejuvance θεωρείται ως το μαγικό άγγιγμα που αναζωογονεί το πρόσωπο. Είναι μια ολιστική τεχνική που εφαρμόζεται για την ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου. Επιδρά ταυτόχρονα στο σώμα, το νου και την ψυχή του δέκτη όπως οποιαδήποτε άλλη μέθοδος των εναλλακτικών θεραπειών. Ηρεμεί τον νου και επιδρά στις 5 αισθήσεις. Θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε και Σωματοθεραπεία διαμέσου του προσώπου -Bodywork through the face. Με την τεχνική της αναζωογόνησης το πρόσωπο απαλλάσσεται από την ένταση των μυών, του κρανίου, του λαιμού και των ώμων.

Οι τεχνικές του Rejuvance δουλεύουν με την φυσιολογία του οργανισμού, είναι ήπιες και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πάντα ανάλογο με την ηλικία, την καλή υγεία, την ποιότητα και φυσιολογία του δέρματος του δέκτη.

Το Rejuvance δουλεύει σε 3 βασικά επίπεδα :

  • Συνδετικό ιστό
  • Μύες
  • Ενέργεια & Μεσημβρινούς

Με την εφαρμογή της τεχνικής απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού, το δέρμα διεγείρεται και αποκτά ξανά ελαστικότητα, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, τα κύτταρα οξυγονώνονται καλύτερα και γίνεται καλύτερη ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω. Επίσης αποβάλλονται καλύτερα οι τοξίνες διαμέσου της λέμφου και οι γραμμές απαλύνονται.

Με την τεχνική της απελευθέρωσης της μυϊκής έντασης φεύγει η ένταση από τους μύες και ξαναποκτούν ελαστικότητα και τόνωση. Έτσι γίνεται η έκφρασή σας πιο χαλαρή, το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο και ζωντανό. Το χαμόγελο γίνεται πιο εύκολο!

Σε ένα χάρτη βελονισμού βλέπουμε πόσα κανάλια διασχίζουν το πρόσωπο, το κεφάλι, το λαιμό, τους ώμους και το στέρνο. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι τεχνικές του Rejuvance δεν δουλεύουν μόνο στο συνδετικό ιστό και τους μύες αλλά και στους μεσημβρινούς. Οι μεσημβρινοί είναι ενεργειακά κανάλια που βρίσκονται στον συνδετικό ιστό και διατρέχουν όλο το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι. Δουλεύοντας πάνω στα κανάλια αυτά στο πρόσωπο και το κεφάλι δεν επηρεάζεται μόνο η ροή της ενέργειας τοπικά αλλά συνολικά σε όλο το σώμα το νου και την ψυχή.

Τα αισθητικά αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη συνεδρία. Η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο υγιής, λαμπερή, ροδαλή, σφριγηλή και κάποιες απαλές γραμμές θα παρουσιάζουν βελτίωση.

Το ήπιο άγγιγμα ηρεμεί το νευρικό σας σύστημα και σας βοηθάει να χαλαρώσετε βαθιά. Η ροή της ενέργειας στο σώμα σας γίνεται πιο αρμονική και μπορεί με την ολοκλήρωση της συνεδρίας μπορεί να έχετε ένα αίσθημα ευεξίας και χαράς.

Αποτελείται από έξι συνεδρίες, η καθεμία επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, του λαιμού, του στέρνου και των ώμων.

Μετά τις 6 συνεδρίες, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι το εξής:

  • Η ποιότητα του δέρματος έχει βελτιωθεί, ιδίως όταν υπάρχουν μεγάλοι πόροι μικραίνουν
  • Οι απαλές γραμμές φεύγουν και οι βαθιές γραμμές απαλύνονται
  • Οι μύες αποκτούν καλύτερη τόνωση και ελαστικότητα
  • Οι τοξίνες φεύγουν καλύτερα διαμέσου της ροής της λέμφου
  • Η απορροφητικότητα του δέρματος γίνεται μεγαλύτερη
  • Πρηξίματα κάτω από τα μάτια μπορούν να βελτιωθούν και ακόμα και οι μαύροι κύκλοι

Πέρα από τα αισθητικά αποτελέσματα όμως που δίνουν ζωντάνια, ξεκούραση και ανανέωση στο πρόσωπο υπάρχουν και άλλα οφέλη τα οποία μπορείτε να δείτε στο Blog μου.

Το Rejuvance ΔΕΝ συνιστάται στις εξής περιπτώσεις:

  • Σοβαρές δερματολογικές παθήσεις όπως ακμή, πληγές, μυρμηγκιές, έρπη
  • Σε καρκινοπαθείς κατά την περίοδο της χημειοθεραπείας
  • Σε Εγκύους λόγω των μεσημβρινών
  • Όταν υπάρχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα
  • Στον ζαχαρώδη διαβήτη
  • Σε επιληπτικούς
Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.