Blog

Ηχοθεραπεία με Tuning Forks

Ηχοθεραπεία με Tuning Forks

Όπως η ρύθμιση ενός μουσικού οργάνου, το σώμα σας μπορεί να συντονιστεί για να επιτύχει τη βέλτιστη φυσική ισορροπία. Οι δονήσεις των Tuning Forks-Διαπασών θα αλλάξει στιγμιαία τη βιοχημεία του σώματός σας και θα φέρει το νευρικό σας σύστημα, τον μυϊκό τόνο και τα όργανά σας σε αρμονική ισορροπία. Σε δευτερόλεπτα το σώμα σας μπαίνει σε μια βαθιά κατάσταση χαλάρωσης. Νιώθοντας συγκεντρωμένοι, το μυαλό σας θα ηρεμήσει.

Μέσω του ήχου και της δόνησης των Tuning Forks στην αύρα, αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία επάνω στο σώμα ενεργοποιείται η αδρανής ενέργεια. Ο ήχος απορροφάται και διαχέεται σε όλο σας το σώμα επιφέροντας βαθιά χαλάρωση και ενεργοποίηση των αυτό-θεραπευτικών δυνάμεων του οργανισμού σας. Στην κυριολεξία όλα τα κύτταρα του σώματός σας δονούνται και συντονίζονται με τις υγιείς συχνότητες των Διαπασών. Τα Tuning Forks προβάλλουν τη σωστή συχνότητα συντονισμού σε οποιοδήποτε διαταραγμένο μέρος του εαυτού σας, επιστρέφοντάς το έτσι στην κανονική του συχνότητα και επαναφέροντας την αρμονία και την ισορροπία.

Η τοποθέτηση του ενεργοποιημένου Tuning Fork κοντά στα αυτιά (όχι πιο κοντά από 5 εκατοστά) βοηθά επίσης στην ισορροπία και τη ρύθμιση του μεταβολισμού όλων των οργάνων, τα οποία έχουν άμεση σύνδεση με το ακουστικό νεύρο.

Τα Tuning Forks μπορεί να τοποθετηθούν στα οστά και τις αρθρώσεις για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της κίνησης και της ευλυγισίας και την ανάπτυξη του συνδετικού ιστού. Επίσης, στην περιοχή εφαρμογής διεγείρουν τη ροή της λέμφου και του αίματος, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία επούλωσης και προάγουν τη βαθιά χαλάρωση και την αποβολή του συσσωρευμένου στρες και των τοξινών από τις αρθρώσεις.

Στη συνεδρία χρησιμοποιούνται Tuning Forks διαφόρων συχνοτήτων που το κάθε ένα επιτελεί συγκεκριμένο σκοπό. Όπως τα Βοne Tuners, τα Brain Tuners, τα Tuning Forks που χρησιμοποιούνται στην ενεργειακή θεραπεία των Τσάκρας, κλπ.

  • Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Hχοθεραπείας με Tuning Forks, ο δέκτης ξαπλώνει και χαλαρώνει.
  • Τα Tuning Forks ενεργοποιούνται και είτε τοποθετούνται απ’ ευθείας στο σώμα είτε περνούν πάνω από διάφορες περιοχές του σώματος παρέχοντας μια ισχυρή ρυθμιστική επίδραση σε ολόκληρο το νευρικό σύστημα.
  • Χάρη στην ποικιλία των Tuning Forks που χρησιμοποιώ ο δέκτης δέχεται διαφορετικές συχνότητες και δονήσεις. Οι δονήσεις αυτές ταξιδεύουν βαθιά στο σώμα για να το ευθυγραμμίσουν φυσικά και να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία επούλωσης.
  • Δουλεύοντας με τα Tuning Forks για την μείωση του πόνου, ιδιαίτερα στις αρθρώσεις και στους μύες, σε πολλές περιπτώσεις, η ανακούφιση από τον πόνο μπορεί να είναι άμεση!

Τα Διαπασών- Tuning Forks βοηθούν:

  • Στην επίτευξη βαθιάς χαλάρωσης
  • Στην εναρμόνιση της αναπνοής
  • Στην απελευθέρωση του συσσωρευμένου καθημερινού άγχους και των συναισθηματικών τραυμάτων
  • Στην επαναφορά του νευρικού συστήματος σε ισορροπία
  • Στην ενσωμάτωση μοτίβων σκέψης του αριστερού και δεξιού εγκεφάλου
  • Στην διαχείριση διαφόρων συναισθημάτων (θυμό, ζήλια, φόβο, κ.α.)
  • Σε μυϊκούς πόνους, οσφυαλγία, ισχιαλγία και προβλήματα αρθρώσεων
  • Σε προβλήματα αϋπνίας και πονοκεφάλων
  • Επιδρώντας θετικά στην αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και την αποδοτικότητα
  • Στην βελτίωση της διανοητικής διαύγειας – συγκέντρωσης και λειτουργίας του εγκεφάλου
  • Στην αύξηση των επιπέδων της σωματικής ενέργειας
  • Στον καθαρισμό, την ενεργοποίηση και την εναρμόνιση των Ενεργειακών Κέντρων
  • Στην αναζωογόνηση του οργανισμού καθώς εναρμονίζουν το σώμα, τη ψυχή και το πνεύμα

Η Ηχοθεραπεία με τα Tuning Forks μπορεί να προσαρμοστεί για να βελτιώσει τόσο τη σωματική σας υγεία όσο και την συναισθηματική σας ευεξία. Πρόκειται για μια βαθιά χαλαρωτική εμπειρία

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.