Blog

back pain woman park

Τι είναι η Θεραπεία Δόνησης των Μυών;

Η θεραπεία Δόνησης των μυών συμβάλλει στη μείωση του πόνου και της φλεγμονής, στην προώθηση της ανοσολογικής απόκρισης και στη βελτίωση της δύναμης και της ευελιξίας των αρθρώσεων. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων είναι και η μείωση της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης.

Η εφαρμογή της θεραπείας Δόνησης των μυών γίνεται τοπικά με την χρήση συσκευής Δόνησης χειρός σε διάφορα μέρη του σώματός σας. Για παράδειγμα, στους μύες της γάμπας ή του μηρού, στον αυχένα, στους γλουτούς κλπ.

Όταν οι δονήσεις μεταδίδονται στο σώμα σας, προκαλούν τους μύες σας να συστέλλονται και να χαλαρώνουν.

Η κατεύθυνση και η ένταση των δονήσεων μπορεί να καθορίσουν πόσο καλά λειτουργεί η θεραπεία. Οι πάνω - κάτω δονήσεις πιστεύεται ότι είναι οι πιο αποτελεσματικές για την παραγωγή γρήγορων μυϊκών συσπάσεων, μια τέτοια συσκευή είναι αυτή που χρησιμοποιώ και η οποία κατασκευάζεται από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης.

Οι περισσότερες μελέτες διαπίστωσαν ότι η τοπική μυϊκή Δόνηση προκαλεί ευεργετικές και λειτουργικές επιρροές στους μύες. Ωστόσο απαιτείται περαιτέρω έρευνα για την κατανόηση της βέλτιστης εφαρμογής της Δονητικής θεραπείας.

Περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε στο PubMed.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19740225/

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.