Blog

Ρέικι

Το Ρέικι & οι Αρχές του

To Ρέικι είναι ένα πανάρχαιο ενεργειακό σύστημα. «Ρέι-κι» σημαίνει «ρέι» πνεύμα, δώρο, και «κι» ενέργεια, φυσικό περιβάλλον. Συνήθως το Ρέικι αποδίδεται σαν «συμπαντική ζωτική ενέργεια». Καθώς διοχετεύεται το «κι» από το σύμπαν μέσα στον άνθρωπο επέρχεται "εξισορρόπηση" και αρμονία, στοιχεία που οδηγούν στη σωματική, νοητική, ψυχική και πνευματική υγεία και ευεξία. Το Ρέικι μπορεί να απομακρύνει τον πόνο, αλλά δεν κάνει την δουλειά αντί για εμάς, δηλαδή να απομακρύνει τις πεποιθήσεις που καλύπτουν την αφύπνιση. Δημιουργεί όμως τις προϋποθέσεις στη ζωή μας για μεγαλύτερη συνειδητότητα και επίγνωση εφ’ όσον το θέλουμε.

Οι Αρχές του Ρέικι είναι οδηγίες επίγνωσης, του πως απλά να Είμαι:

«Για σήμερα μόνο … δεν ανησυχώ, δεν φοβάμαι, δεν θυμώνω, έχω εμπιστοσύνη και ταπεινότητα, δουλεύω με αγάπη, σέβομαι όλους τους ανθρώπους, ευγνωμονώ κάθε τι που με περιβάλλει.»

Το Ρέικι υπάρχει στην απλότητα, δεν είναι αυτό που κάνουμε αλλά αυτό που είμαστε. Την κάθε στιγμή η έκφραση αυτού που είναι αγάπη, συμπόνια και καλοσύνη, ξεχειλίζει προς τα έξω και τότε αγγίζει, τότε θεραπεύει. Στο Ρέικι δεν υπάρχει εγώ και ο άλλος υπάρχει το Όλον και η άφεση μ’ εμπιστοσύνη σ’ Αυτό, τότε η παγκόσμια ενέργεια της ζωτικής δύναμης ρέει ανεμπόδιστα και φέρει την ενότητα και την ολοκλήρωση στον εαυτό μας και στους άλλους.

Οι συνεδρίες ολοκληρώνονται με Ρέικι ως προσφορά στον άνθρωπο.

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.