Blog

AcuGraph

Τι είναι το AcuGraph & ποιος ο ρόλος του στην επίτευξη ευεξίας.

Όταν η αρχαία σοφία συναντά την τεχνολογία αιχμής!

Το σύστημα AcuGraph Digital Meridian Imaging είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανάλυση και την τεκμηρίωση της ενεργειακής σας κατάστασης. Βασίζεται σε μια σύντομη μέτρηση σε βελονιστικά σημεία στα χέρια και τα πόδια και αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης στην επίτευξη της ευεξίας σας.

Το AcuGraph δίνει μια βαθιά, αντικειμενική ματιά στην ενέργεια των μεσημβρινών σας καθώς και χρήσιμες πληροφορίες, συστάσεις και πρωτόκολλα θεραπείας προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Η επίτευξη ισορροπίας των μεσημβρινών είναι συχνά το πρώτο βήμα προς την ανακούφιση των συμπτωμάτων σας. Ένα ισορροπημένο σώμα είναι ένα σώμα που μπορεί να αυτοθεραπευθεί.

Τι είναι οι Μεσημβρινοί Βελονισμού;

Οι μεσημβρινοί βελονισμού είναι αόρατα ενεργειακά κανάλια στο σώμα που χρησιμοποιούνται θεραπευτικά για πάνω από 5000 χρόνια. Αυτοί οι μεσημβρινοί μεταφέρουν την ενέργεια της ζωτικής δύναμης, ή Qi (προφέρεται "chee") μέσα και γύρω από όλα τα μέρη του σώματος. Το μπλοκάρισμα ή η παρεμβολή σε αυτά τα βελονιστικά μονοπάτια μπορεί να οδηγήσει σε ενεργειακές ανισορροπίες που μπορεί να συμβάλουν σε αρνητικές συνέπειες για την υγεία. Ο πρωταρχικός στόχος του βελονισμού/ηλεκτροβελονισμού είναι να αποκαταστήσει την ενεργειακή ισορροπία και τη σωστή ροή ενέργειας σε αυτούς τους μεσημβρινούς, επιτρέποντας έτσι στο σώμα να λειτουργεί κανονικά και να επιστρέψει στην υγεία με φυσικό τρόπο.

Πώς μπορεί το AcuGraph να σας βοηθήσει;

Το σύστημα AcuGraph μετρά και αναλύει το ενεργειακό ισοζύγιο καθενός από τους μεσημβρινούς σας.  Βάση των πληροφοριών αυτών δημιουργείται και ακολουθείται ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο ηλεκτροβελονισμού σε βελονιστικά σημεία στο σώμα και τα αυτιά για την εξισορρόπηση της ενέργειας στο σώμα σας.

Γιατί επέλεξα το AcuGraph;

Το AcuGraph είναι το κορυφαίο εργαλείο μέτρησης στον τομέα του στην αγορά σήμερα. Παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική εξέταση, έξυπνη ανάλυση, τις πιο προηγμένες επιλογές θεραπείας και επιτρέπει την παρακολούθηση της προόδου σας με ένα αντικειμενικό, ενδιαφέροντα και σύγχρονο τρόπο. Το AcuGraph είναι η φυσική επιλογή για όσους έχουν δεσμευτεί για φροντίδα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά αποτελέσματα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Χρησιμοποιώ το AcuGraph καθημερινά για να εμβαθύνω στην θεραπευτική πρακτική μου και να σας βοηθήσω να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.  Είμαι σίγουρη ότι όταν το γνωρίσετε θα το αγαπήσετε όσο και εγώ! Και ο λόγος είναι ότι το AcuGraph φτάνει στη ρίζα του θέματος που σας απασχολεί!

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.