Blog

tuned pipes & tuning forks therapy

Είμαστε σύνολα δονήσεων

Σύμφωνα με τον Ervin László "είμαστε σύνολα δονήσεων". "Όλα είναι ενέργεια με τη μορφή δόνησης."
 
Ο Ervin László είναι Ούγγρος φιλόσοφος της επιστήμης, θεωρητικός συστημάτων, θεωρητικός ολοκλήρωσης και κλασικός πιανίστας . Υπήρξε παιδί θαύμα στο πιάνο, με δημόσιες εμφανίσεις από την ηλικία των εννέα ετών. Προτάθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης το 2004 και το 2005. Είναι υπέρμαχος της θεωρίας της κβαντικής συνείδησης και εδώ αναφέρεται μέσα από το συμπέρασμα του μεγάλου επιστήμονα Max Planck στο σύμπαν ως "ένα σύνολο δονήσεων που δρουν μαζί και δημιουργούν δομές και πράγματα που μοιάζουν υλικά".
 
Σύμφωνα με την ηχοθεραπεία, ο ήχος είναι ενέργεια σε μορφή δόνησης. Κάθε όργανο και σύστημα στον ανθρώπινο οργανισμό έχει μια μοναδική συχνότητα δόνησης ή "αρμονία". Όταν ο οργανισμός βρίσκεται σε κατάσταση δυσαρμονίας, η χρήση των κατάλληλων συχνοτήτων δόνησης μπορεί να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της αρμονίας.
 
Με τη χρήση των Tuned Pipes & Tuning Forks, μπορούμε να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένες συχνότητες δόνησης που επηρεάζουν θετικά την υγεία και την ευεξία μας. Έτσι η ηχοθεραπεία ως μέθοδος αξιοποιεί την ενέργεια του ήχου, ή τις δονήσεις, για να επαναφέρει την αρμονία στο ανθρώπινο οργανισμό ως ολότητα, σώμα, ψυχή και πνεύμα.
 
 
Πηγή: 
 
Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.