Blog

antioxidant  support in menopause

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εμμηνόπαυσης με Ρεφλεξολογία, Ηλεκτροβελονισμό και Φλαβονοειδή

Η εμμηνόπαυση αποτελεί μια φυσιολογική φάση στη ζωή κάθε γυναίκας, αλλά η μείωση και η τελική διακοπή της παραγωγής οιστρογόνων έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν ποικίλα συμπτώματα κατά την εμμηνόπαυση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των διαδικασιών γήρανσης τα αντιοξειδωτικά επίπεδα μειώνονται, αφήνοντας το ανθρώπινο σώμα ευαίσθητο. Μια τέτοια μείωση σε συνδυασμό με τη σταδιακή μείωση των οιστρογόνων συνδέεται με τα διάφορα συμπτώματα και αρνητικές επιδράσεις.

Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η εμμηνόπαυση δημιουργεί μια προ-οξειδωτική κατάσταση στο σώμα λόγω της πτώσης του φυσικού αντιοξειδωτικού, τα οιστρογόνα και τα τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά προσφέρουν μεγάλο όφελος στις γυναίκες που βιώνουν εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα επειδή βοηθούν στην εξάλειψη του οξειδωτικού στρες μέσα στο σώμα.

Δεν υπάρχει φαρμακολογική θεραπεία που να σταματά το σύνδρομο εμμηνόπαυσης, αλλά τεχνικές όπως η Ρεφλεξολογία και ο Ηλεκτροβελονισμός/Βελονισμός βελτιώνουν την φυσική και ψυχολογική ευεξία της γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν διάφορα συμπληρώματα διατροφής για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, αλλά προσωπικά δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από τα φυσικά συμπληρώματα της Flavon.

Τα Flavon  είναι καθαρή βιοενεργειακή τροφή πλούσια σε φλαβοειδή και η συνέργεια των συστατικών τους είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη.

Συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο στην αποτοξίνωση, ενδυνάμωση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας και την εύρυθμη λειτουργία όλου του οργανισμού.

Η Ρεφλεξολογία, μια αρχαία θεραπευτική πρακτική που βασίζεται στην πίεση σε συγκεκριμένα σημεία των ποδιών, χεριών και αυτιών, συμβάλλει στη συνολική υποστήριξη του οργανισμού. Αυτή η τεχνική βελτιώνει τη ροή της ενέργειας, μειώνει το άγχος και ευνοεί την ευημερία του ατόμου.

Ο Ηλεκτροβελονισμός, είναι μια πρακτική που ενεργοποιεί βελονιστικά σημεία στο σώμα και το αυτί ακολουθώντας συγκεκριμένα πρωτόκολλα. Συμβάλλει στην ενίσχυση της ενέργειας των μεσημβρινών και στην ισορρόπηση των ορμονών, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση των οιστρογονοεξαρτώμενων συμπτωμάτων.

Τα Φλαβονοειδή, όπως αυτά που περιέχονται στα προϊόντα της Flavon, αποτελούν καθαρή βιοενεργειακή τροφή πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία προβιοτικά και πρεβιοτικά. Η επιστημονικά τεκμηριωμένη συνέργεια των συστατικών τους προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύει τον μεταβολισμό και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Επιπλέον, για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσμενείς παρενέργειες ορμονικής θεραπείας, έχουν ανησυχητικά επίπεδα άγχους, ή θέλουν μια φυσική προσέγγιση, ο συνδυασμός Ρεφλεξολογίας, Ηλεκτροβελονισμού και Φλαβονοειδών αποτελεί μια αποδοτική επιλογή.

Η συνδυαστική χρήση των παραπάνω τεχνικών και συμπληρωμάτων προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση της φυσικής και ψυχολογικής ευεξίας κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

 

 

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.