Blog

Ομαδική Ηχοθεραπεία με Healing Tuned Pipes

Ομαδική Ηχοθεραπεία με Healing Tuned Pipes

Μια ευκαιρία να επανεκκινήσετε το νευρικό σας σύστημα και να αναζωογονήσετε και να ανυψώσετε το πνεύμα σας — ενώ επιτρέπετε στον εαυτό σας μια «βουτιά» στον «μαγικό» κόσμο των δονήσεων των Healing Tuned Pipes.

Η Ομαδική Ηχοθεραπεία με τα Healing Tuned Pipes & τα Tuning Forks είναι  μια πολύ ήπια και ταυτόχρονα πολύ δυνατή θεραπεία του σώματος και του νου για την αποκατάσταση της εσωτερικής ισορροπίας και υγείας.

Σε αυτές τις Ομαδικές ηχοθεραπευτικές εμπειρίες, σας προσκαλώ να ταξιδέψετε με τα φτερά της φαντασίας σας και τους θεραπευτικούς ήχους των Healing Tuned Pipes στον εσωτερικό σας κόσμο.

Αφεθείτε να αφουγκραστείτε τον εαυτό σας και να εισέλθετε, με την βοήθεια των εικόνων μέσω του αφηγήματος και των αρμονικών ήχων, στην εσωτερική σας πραγματικότητα διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό την συνείδησή σας.

Οι δονήσεις των Healing Tuned Pipes διαπερνούν κάθε κύτταρο του σώματός σας, ηρεμούν το μυαλό σας, απομακρύνουν το στρες, ενεργοποιούν το παρασυμπαθητικό νευρικό σας σύστημα, απελευθερώνουν ενδορφίνες και επαναφέρουν την αρμονική κατάσταση σε όλο τον οργανισμό σας. Οι θεραπευτικοί ήχοι τους είναι ιδιαίτερα αρμονικοί και χαλαρωτικοί και εναρμονίζουν τους μεσημβρινούς και τα ενεργειακά σας κέντρα /τσάκρα.

Η βύθιση στους θεραπευτικούς ήχους των Healing Tuned Pipes θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος, να ξεκλειδώσετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και να ξυπνήσετε την ιερή σας καρδιά, αφυπνίζοντας τους έμφυτους ρυθμούς σας και απελευθερώνοντας μεγαλύτερη χαρά για θρέψη ψυχής, αλλά και βαθύτερη πνευματική σύνδεση, αυτοθεραπεία και δημιουργική ευεξία.

Η Ηχοθεραπεία λειτουργεί με τις πιο λεπτές ενέργειες του σώματος και δρα ευεργετικά στο νευρικό σύστημα, στους ιστούς, στο νου και την ψυχή. Είναι μια βαθιά χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία και μπορεί να προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη. Υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την επικοινωνία μας με την ψυχή μας κάτι που όλοι μας χρειαζόμαστε τόσο πολύ στις μέρες μας για να απολαμβάνουμε υγεία, ηρεμία και χαρά στην ζωή μας.

Ενημερώνεστε για το μηνιαίο πρόγραμμα των Ομαδικών Ηχοθεραπειών στο Instagram & στο Facebook.

  • Διάρκεια 1 ώρα
  • AΦΙΞΗ 10΄ πριν την ώρα έναρξης
  • Χαλαρά ρούχα και χαρούμενη διάθεση

Θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες, καθώς στον χώρο είμαστε χωρίς παπούτσια.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Γεια σου, είμαι η Ελένη Αστεριάδη - ολιστική θεραπεύτρια και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Στη σελίδα αυτή θα μάθεις τα πάντα γύρω από τη διαχείριση του πόνου, του άγχους και την ευεξία. Ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την απελευθέρωση από τον πόνο και από οτιδήποτε άλλο σε περιορίζει προγραμματίζοντας το πρώτο σου ραντεβού για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία, ενέργεια και ευεξία.

Μέλος της Κοιν.σ.επ Ανθέα Λιβυσίου 2, Νέα Μάκρη 19005

Επικοινωνία

Υπολ. Γραμμένου 5, Παπάγου, 15669

elasteri10 [@] gmail.com
+30 6906026014
Privacy Policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Με την αποδοχή αυτού ή κάνοντας κύλιση αυτής της σελίδας ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική μας για τα cookies.